Logo Hôtel Castel Brando

Taal

Facebook Hôtel Castel Brando GOOGLE+ Hôtel Castel Brando Instagram Hôtel Castel Brando TRIPADVISOR Hôtel Castel Brando
Relais Chateaux hôtel collection

Algemene verkoopvoorwaarden

Gegarandeerd de beste prijzen voor rechtstreekse boekingen

We verbinden ons ertoe onze klanten die rechtstreeks willen boeken steeds de beste prijzen aan te bieden die op het moment van hun boeking beschikbaar zijn, inclusief promoaanbiedingen, en dit ongeacht de manier waarop ze boeken (telefonisch, per e-mail, online).

We garanderen ook dat de prijzen die we u hier aanbieden altijd de laagste op de markt zijn.

Deze garantie geldt voor de tarieven en aanbiedingen van kracht op de datum van de boeking. Ze geldt niet voor tarieven of aanbiedingen die al voor deze datum verstreken zijn of van kracht worden na de boekingsdatum.

Voorschot

Er dient een voorschot betaald te worden ter garantie van de boeking:
- een overnachting = geen voorschot vereist, maar opgave van bankkaart ter garantie
- 2 of 3 overnachtingen = voorschot ten bedrage van de eerste overnachting
- meer dan 3 overnachtingen = voorschot van 30% van het totaalbedrag van uw boeking


Krachtens artikel 1590 van het Franse Burgerlijk Wetboek zijn de gestorte voorschotten niet terugbetaalbaar, in geval van annulering of wanneer men niet komt opdagen.

Bevestiging van de boeking

Een boeking is pas bevestigd en gewaarborgd zodra het hotel de waarborg ontvangen heeft (algemeen geval, zie hierboven) of bij ontvangst van een gedeeltelijke of volledige vooruitbetaling.

Wijzigingen, Annuleringen en Vroegtijdige vertrekken

Wijzigingen aanbrengen aan een boeking is mogelijk, onder voorbehoud van beschikbaarheid en op voorwaarde dat het bedrag van het gewijzigde verblijf gelijk aan of hoger dan het bedrag van de oorspronkelijke boeking is.

In geval van annulering zijn de gestorte voorschotten niet recupereerbaar (zie artikel1590 van het Franse Burgerlijk Wetboek).

Indien u uw boeking langer dan 72 uur voor uw geplande aankomstdatum annuleert zullen u geen extra kosten (bovenop de reeds gestorte voorschotten) aangerekend worden.

Annuleert u uw boeking minder dan 72 uur voor uw aankomstdatum, dan bent u het saldo voor het verblijf verschuldigd.

In geval van vertrek voor de bij boeking voorziene datum: het totaalbedrag voor de oorspronkelijk geboekte verblijfsduur blijft ongewijzigd;.

Aankomst en Vertrek

Aankomst: hoewel we alles in het werk stellen om uw kamer zo vroeg mogelijk ter beschikking te stellen, kunnen we u de toegang niet garanderen voor 15 u. Conform de wet en de algemeen aanvaarde praktijken is de toegang tot de kamer onderworpen aan het voorleggen van een identiteitsbewijs en een geldige kredietkaar.

Vertrek: de kamers dienen op de dag van vertrek voor 12 u. verlaten te worden.

Capaciteit en Bezetting van de kamers en suites

De hotelprijzen worden uitgedrukt per dag en per kamer, voor enkele of dubbele bezetting.

Onze kamers en Suites hebben een maximale capaciteit van 2 personen, plus 1 babybedje (tot en met 3 jaar). Babybedjes en extra bedden zijn op verzoek verkrijgbaar.

Voor de op de kamer ter beschikking gestelde babybedjes en extra bedden wordt een supplement aangerekend, zoals aangegeven in onze tarieftabel.

Huisdieren

Huisdieren (minder dan 10 kg) zijn toegelaten in ons etablissement. Volgens het van kracht zijnde reglement hebben ze geen toegang tot de ruimten waar maaltijden geserveerd worden, noch tot het zwembad van het hotel. Ze dienen te allen tijde onder effectief toezicht van hun eigenaars te staan.

Schade en ontbrekende voorwerpen

Schade en Ontberekende voorwerpen, voortvloeiend uit een opzettelijke handeling of manifeste nalatigheid van een klant kunnen aanleiding geven tot facturatie, gestaafd met gedetailleerde bewijsstukken, zonder voorafgaande kennisgeving.

Boek / Verzoek  
X
Logo Hôtel Castel Brando

Castel Brando zal blij zijn om uw diverse applicaties te ondersteunen :

+33 (0)4 95 30 10 30